Vindusvask

Har du tenkt på at renhold av vinduer og vinduskarmer er en viktig faktor for å vedlikeholde bygget ditt og sikre at det får minst mulig slitasje? Ønsker du at boligen din skal beholde mest mulig av sin verdi?

Vindusvask for hjem og kontor

Vinduer i boliger er utsatt for smuss både inne og ute. Inne er det støv, kanskje matos, barn eller dyr som setter finger- og potemerker på glassflatene.

Å slurve med renhold er en av de største faktorene for at bygg blir dårlig vedlikeholdt og mister verdi raskere enn de ellers ville ha gjort.
Vår vindusvask utføres rimelig og profesjonelt, slik at bygningen du eier holder seg både ren og fin i mange år fremover.

I kontorbygg kan det også være belastning fra matos, røyk eller støv som bakterier kan feste seg til og som vil skape dårlig inneklima om det ikke blir rengjort regelmessig. Utendørs gir vind og vær, eksos, byggestøv, pollen og andre ytre påkjenninger sitt for å skitne til vinduene.

Klare fordeler med jevnlig vindusvask

Vi hjelper deg gjerne med å holde vinduene dine fri for støv og smuss. Å kunne titte ut av skinnende rene vinduer gir oss en god følelse både hjemme og på jobben. Har man vakker utsikt blir den enda finere gjennom klart glass.

Når vindusflatene og karmene er rene, blir inneklimaet bedre i hele bygget. Slik forebygger du også slitasje og minimerer behovet for vedlikehold. Det er velkjent at slurv med renhold kan gi grobunn for bakterier og mugg, som kan både skade bygningsmassen og de som oppholder seg i den.

Vindusvasken vår inkluderer også at vi rengjør karmer og lister innvendig og utvendig.

Vi leverer en trygg og grundig tjeneste for vindusvask som også har fornøydgaranti. VaskOslo er en offentlig godkjent renholdsbedrift som ønsker det beste for våre kunder, både for deres helse og for bygningen vi vil hjelpe dere med å vedlikeholde.

Hvorfor velge oss?

Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift med knallhard fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Feature 1

100% FORNØYDGARANTI

Vi ordner opp dersom du ikke er helt fornøyd med en utført vasketjeneste. Kontakt oss innen 24 timer så får du hjelp så snart som mulig for å rette opp det du ikke er fornøyd med.

Feature 2

PRISGARANTI

Ingen negative overraskelser. Vi tilbyr deg en fast og avtalt pris på oppdraget som er rimelig og enkel å forstå.

Feature 3

MILJØVENNLIG

Vi er opptatt av miljøet og har fokus på miljøvennlighet i valg av renholdsprodukter, avfallssortering og transport i bedriften.

Nyt en bedre utsikt

Kontakt oss gjerne for å få pris og anbefaling for renhold av dine vinduer.
Vi vasker vinduer, karmer og lister for et bedre inneklima.