KONTORVASK

Regelmessig kontorvask er en god investering i dine ansattes helse, arbeidsmiljøet og produktiviteten i firmaet. Vi tilbyr fleksible avtaler for kontorvask og renhold av lokaler tilpasset deres ønsker og behov.

Kontorrenhold er en god investering

Et godt renhold på kontoret er en fornuftig og lønnsom investering i dine ansatte og kontorlokalet. Regelmessig kontorvask øker trivselen, reduserer sykefraværet og gir økt produktivitet i bedriften. Et rent kontor bidrar til en hyggelig atmosfære og et godt miljø.

VaskOslo tilbyr gunstige avtaler uten bindingstid og med fornøydhetsgaranti. Vi skreddersyr din vaskeavtale til dine behov og ønsker. Hovedrengjøring av lokalene deres kan inngå i avtalen, vi anbefaler å gjøre dette et par ganger i året. En standard vaskeavtale kan f.eks inkludere:

* Rengjøring av gulv
* Rengjøring av toalett og bad – vaske speil, fliser, toaletter og vask
* Rengjøre kjøkken – kjøkkenfronter, benkeplate og rydding
* Bord og overflater
* Bytting av sanitærartikler
* Tørking av støv på møbler, vinduskarmer, radiatorer, lysbrytere og PC-utstyr
* Tømming av søppelbøtter
* Støvsuging av tepper og myke møbler
* Rengjøring av typiske berøringspunkter

Regelmessig kontorvask tilpasset din bedrift

Vi tar en felles gjennomgang av lokalene for å avtale nærmere hva som skal gjøres og hvor ofte. Noen av våre kunder ønsker kontorvask daglig, mens andre bare vil ha én til to ganger i uken. Ved kontorvask tar vi som regel også støvtørking av PC-skjermer, annet elektrisk utstyr og kontorpulter.

Vi kan gi deg våre anbefalinger basert på vår erfaring. Sammen sette vi opp en renholdsplan for ditt kontorlokale, med punktlister for hva som skal gjøres og hvor ofte. Vi sørger for at renholdet blir utført grunding og riktig hver gang, i henhold til beste praksis for HMS og miljø.

VaskOslo tilbyr også Byggvask og Trappevask for bedriftsmarkedet.

Hvorfor velge oss?

Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift med knallhard fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Feature 1

100% FORNØYDGARANTI

Vi ordner opp dersom du ikke er helt fornøyd med en utført vasketjeneste. Kontakt oss innen 24 timer så får du hjelp så snart som mulig for å rette opp det du ikke er fornøyd med.

Feature 2

PRISGARANTI

Ingen negative overraskelser. Vi tilbyr deg en fast og avtalt pris på oppdraget som er rimelig og enkel å forstå.

Feature 3

MILJØVENNLIG

Vi er opptatt av miljøet og har fokus på miljøvennlighet i valg av renholdsprodukter, avfallssortering og transport i bedriften.

bestill kontorvask

Kontakt oss gjerne for å avtale befaring og få vår anbefaling og pris for kontorvask.
Hver kunde får et tilbud som samsvarer med behovet man har.