Vaskehjelp

La oss ta hånd om regelmessig vask og renhold av hjemmet ditt. Du får et profesjonelt resultat hver gang, og en enklere hverdag. Frigjør tid til familien og aktiviteter du setter pris på fremfor husvask.

Vaskehjelp til hjem og kontor

Sene netter på jobben som hindrer deg i å holde leiligheten din ryddig? For opptatt med å ta barna med på fritidsaktiviteter og holde styr på alt annet i hjemmet? Kanskje du rett og slett synes det er kjedelig å vaske, og heller vil bruke tiden din på noe annet?

Vi vet at hverdagen kan være krevende og uforutsigbart, og når du er sliten og overarbeidet, er det siste noen ønsker å gjøre rent hjemmet. Uansett årsaken til at du ønsker hjelp til rengjøring av hjemmet, kan vi hjelpe deg med det du trenger.

VaskOslo tilbyr regelmessig renhold av både hjem og kontorer, med en garantert profesjonelt vask. Vi legger vår stolthet i et skinnende rent resultat, som skaper økt trivsel for alle i hjemmet.

Frigjør tid og slipp bekymringer

Du kan sjekke prisen for regelmessig renhold via vår priskalkulator, og selv tilpasse tjenesten etter dine behov. Under finner du en oversikt over hva som er inkludert når vi rengjør for deg, og hva som må bestilles i tillegg.

VaskOslo er en offentlig godkjent renholdsbedrift og har alle nødvendige forsikringer og tillatelser. 100% hvitt og ryddig, slik at du slipper å bekymre deg for noen komplikasjoner.

Vi leverer en trygg og grundig vaskehjelptjeneste som også har fornøydgaranti. Vi ønsker det beste for våre kunder, både for deres helse og for hjemmet vi vil hjelpe dere med å vedlikeholde.

Informasjon om hva som er inkludert når vi rengjør for deg

Ved rengjøring utfører vi dette arbeidet.

Alle rom
  • Rengjør alle flater under 180 cm
  • Støvsuger både gulv og tepper
  • Mopper gulv (forutsatt at gulvmaterialet kan moppes)
  • Fjerner flekker på dørkarmer, dørhåndtak, brytere og støpsel
  • Pusser speil og glassflater
  • Tømmer avfall om vi får tilgang til søppeldunk

Hvorfor velge oss?

Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift med knallhard fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Feature 1

100% FORNØYDGARANTI

Vi ordner opp dersom du ikke er helt fornøyd med en utført vasketjeneste. Kontakt oss innen 24 timer så får du hjelp så snart som mulig for å rette opp det du ikke er fornøyd med.

Feature 2

PRISGARANTI

Ingen negative overraskelser. Vi tilbyr deg en fast og avtalt pris på oppdraget som er rimelig og enkel å forstå.

Feature 3

MILJØVENNLIG

Vi er opptatt av miljøet og har fokus på miljøvennlighet i valg av renholdsprodukter, avfallssortering og transport i bedriften.

Sjekk pris på vaskehjelp

Om du ikke er fornøyd med renholdet retter vi opp i det. Kontakt oss innen 48 timer dersom du er misfornøyd.
Vi retter opp i eventuelle mangler så raskt som mulig, uten tillegg i prisen.