byggvask

Har du tenkt på at renhold er en viktig faktor for å skape et godt arbeidsmiljø under bygging/renovasjon, og at profesjonell rengjøring vil forenkle vedlikeholdet av bygget ditt ved å sikre at det får minst mulig slitasje?

Byggvask under og etter byggeperioden

Å slurve med renhold er en av de største faktorene for at bygg blir dårlig vedlikeholdt og mister verdi raskere enn de ellers ville ha gjort. Arbeidet i et bygg kan raskt skape dårlig inneklima om det ikke blir rengjort regelmessig.

Vår byggvask utføres rimelig og profesjonelt, slik at bygningen får både et rent og sunt arbeidsmiljø under byggeperioden og samtidig gir et innbydende og miljøvennlig inntrykk ved innflytting.

Når vi hjelper deg med rengjøring av ferdigstilt bygg har vi disse punktene:
* Fjerning av papp/plast og tape
* Rengjøring av gulv, tak, vegger, dører, glassflater (speil og vinduer)
* Vask av all innredning både innvendig og utvendig
* Vask av bad og vaskerom med armatur, bad, dusj, toalett osv.
* Siste finvask – fjerning av byggestøv

Det kan avtales individuelt om det finnes andre punkter spesifikt for ditt bygg..

Byggvask for et sunt inneklima

Vi hjelper deg gjerne med å holde ditt bygg fritt for sand, småstein, skitt og støv under byggeperioden. Det er godt å komme på jobb til et sunt inneklima, det gir en god start på dagen. For dem som skal flytte inn i det nye bygget er det også tillitsvekkende å flytte inn i et friskt og rent hjem.

I vinterhalvåret kan det være større behov enn ellers for hyppig vask, og da kan vi tilpasse dette etter været.

Slik forebygger du også slitasje og minimerer behovet for vedlikehold. Det er velkjent at slurv med renhold kan gi grobunn for bakterier og mugg, som kan både skade bygningsmassen og de som oppholder seg i den.

Vi leverer en trygg og grundig tjeneste for byggvask som også har fornøydhetsgaranti. VaskOslo er en godkjent renholdsbedrift som ønsker det beste for våre kunder, både for deres helse og for bygningen vi vil hjelpe dere med å vedlikeholde.

Hvorfor velge oss?

Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift med knallhard fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Feature 1

100% FORNØYDGARANTI

Vi ordner opp dersom du ikke er helt fornøyd med en utført vasketjeneste. Kontakt oss innen 24 timer så får du hjelp så snart som mulig for å rette opp det du ikke er fornøyd med.

Feature 2

PRISGARANTI

Ingen negative overraskelser. Vi tilbyr deg en fast og avtalt pris på oppdraget som er rimelig og enkel å forstå.

Feature 3

MILJØVENNLIG

Vi er opptatt av miljøet og har fokus på miljøvennlighet i valg av renholdsprodukter, avfallssortering og transport i bedriften.

hold byggeplassen ren

Kontakt oss gjerne for å få pris og anbefaling for renhold av ditt bygg.
For bedre HMS, mindre slitasje og et godt arbeidsmiljø.