Trappevask

Ønsker du at boligen din skal holde seg best mulig i verdi i årene som kommer? Har du tenkt på at renhold er en viktig faktor for å vedlikeholde bygget ditt og sikre at det får minst mulig slitasje?

Invester i regelmessig trappevask

Å slurve med renhold er en av de største faktorene for at bygg blir dårlig vedlikeholdt og mister verdi raskere enn de ellers ville ha gjort.
Vår trappevask utføres rimelig og profesjonelt, slik at bygningen du eier holder seg både ren og fin i mange år fremover.

Inngangspartiet i boligen er utsatt for høy trafikk og mye smuss fra skitne sko, sykler, barnevogner og annet som drar med seg støv og skitt utenfra og skaper dårlig inneklima om det ikke blir rengjort regelmessig.

Vi hjelper deg gjerne med å holde inngangspartiet og trappene dine fri for sand, småstein, skitt og støv. Det er jo deilig å komme hjem eller på jobb til rene trapper og en god duft, det gir en god start på dagen.

Trappevask forebygger slitasje og skader

Når inngangspartiet og trappene er rene, blir minimalt av støv dratt med videre inn i kontorer eller leiligheter og det gjør at inneklimaet blir bedre i hele bygget. Slik forebygger du også slitasje og minimerer behovet for vedlikehold. Det er velkjent at slurv med renhold kan gi grobunn for bakterier og mugg, som kan både skade bygningsmassen og de som oppholder seg i den.

Trappevasken vår inkluderer også at vi rengjør rekkverk, gelender, lister samt eventuelle vinduer i trappeoppgangen om dere ønsker det, dette kan avtales individuelt.

Vi leverer en trygg og grundig tjeneste for trappevask som også har fornøydgaranti. VaskOslo er en godkjent renholdsbedrift som ønsker det beste for våre kunder, både for deres helse og for bygningen vi vil hjelpe dere med å vedlikeholde.

Hvorfor velge oss?

Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift med knallhard fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Feature 1

100% FORNØYDGARANTI

Vi ordner opp dersom du ikke er helt fornøyd med en utført vasketjeneste. Kontakt oss innen 24 timer så får du hjelp så snart som mulig for å rette opp det du ikke er fornøyd med.

Feature 2

PRISGARANTI

Ingen negative overraskelser. Vi tilbyr deg en fast og avtalt pris på oppdraget som er rimelig og enkel å forstå.

Feature 3

MILJØVENNLIG

Vi er opptatt av miljøet og har fokus på miljøvennlighet i valg av renholdsprodukter, avfallssortering og transport i bedriften.

trappevask er en god investering

Kontakt oss gjerne for å få pris og anbefaling for renhold av dine trapper.
Vi gir deg et skreddersydd tilbud som samsvarer med dine behov.