Grafittifjerning

Kunst eller hærverk? Utført i samarbeid med huseier kan grafitti skape fine kunstopplevelser i nærmiljøet, men dessverre er det ofte en ren belastning for både huseier og beboere når spraymaling utføres som rent hærverk.

Effektiv fjerning av grafitti

Enten det er tagging av kruseduller, sjenerende ord eller fargerike verk, så er det skjemmende for fasaden og bidrar til økt slitasje for bygningen og dermed større omkostninger for både huseier og beboere.

Det er ikke alltid enkelt å vite hvordan man skal fjerne disse uønskede elementene, enten det er på vegger, vinduer, skilt eller andre steder. Derfor er det viktig å ha en renholdspartner som kan gjøre jobben riktig og uten at det oppstår andre problemer med vedlikehold.

Vår grafittifjerning utføres raskt, med riktig utstyr og til god pris, slik at bygningens fasade raskt kan tilbakestilles til normalen, og gjenopprette trivsel for både beboere og nærmiljøet.

For dem som jobber eller bor i bygget er det også tillitsvekkende å oppleve at grafittien fjernes raskt og fasaden atter blir ren og innbydende

Miljøvennlig og trygt

Vi kan også gi råd om overflatebehandling som kan virke forebyggende og vil gjøre det enklere å fjerne grafitti ved en annen anledning.

Slik forebygger du også slitasje og minimerer behovet for vedlikehold. Det er velkjent at slurv med renhold kan gi grobunn for bakterier og mugg, som kan både skade bygningsmassen og de som oppholder seg i den.

Med miljøvennlige løsninger hjelper vi deg med å fjerne skjemmende elementer uten å skade opprinnelig underlag. Slike jobber krever inngående kunnskap om både ulike typer maling, overflater, metoder, riktig utstyr og forskjellige kjemikalier.

Vi leverer en trygg og grundig tjeneste for grafittifjerning som også har fornøydgaranti. Vi er en godkjent renholdsbedrift som ønsker det beste for våre kunder, både for deres helse og for bygningen vi vil hjelpe dere med å vedlikeholde.

Hvorfor velge oss?

Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift med knallhard fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Feature 1

100% FORNØYDGARANTI

Vi ordner opp dersom du ikke er helt fornøyd med en utført vasketjeneste. Kontakt oss så får du raskt hjelp.

Feature 2

PRISGARANTI

Ingen negative overraskelser. Vi tilbyr deg en fast og avtalt pris på oppdraget som er rimelig og enkel å forstå.

Feature 3

MILJØVENNLIG

Vi er opptatt av miljøet og har fokus på miljøvennlighet i valg av renholdsprodukter, avfallssortering og transport i bedriften.

bli kvitt grafitti

Kontakt oss gjerne for å avtale befaring og få vår anbefaling og pris for grafittifjerning.
Hver kunde får et tilbud som samsvarer med behovet man har.